Nii mõnus on enda blogi ikka kirjutada. Istun siin tunnis ja ülesandeks oli aega surnuks lüüa. Seda ma siis nüüd teen.

Täna ma oma sõpradega ei suhtle kuna rate.ee horoskoop väitis et mul on sõprus katastroof. Seega kui ma koju lähen siis ma ei räägi nii Kristi kui ka Elariga 😀 Delfi.ee horoskoop väitis et tahan teha täna midagi ekstreemset ja nii väitis Kristi horoskoop ka 😀 sellest saab järeldada ainult seda, et lugege homseid surmakuulutusi ja kui meid sealt leiate siis mmmm ma sooviks enda matustele palju viina ja palju nelki kuigi roosid vist oleksid ilusamad, tegelikult tooge poti lilli sest need kestavad kauem. Ma ei saa aru miks rate.ee väitis et mu looming on tavaline kuigi jutt lendab meeletult ja tahaks igast debiilsusi siia kirjutada 😀

Okei uus teema on see, et Lady Gaga sai hakkama uue friigi videoga. Kui ma seda alguses vaatama hakkasin oli mul hämming. Kas see on õudukas? On see kindlalt ikka Lady Gaga muusika video? Nad vist eksisid videoga. See video oli taas mingi 7 minutit pikk…. Kui ma tahan filmi vaadata siis ma vaatan aga see peaks olema muusika video mitte film. Väga lahtlane, sest see on juba mingi kolmas või neljas video mis nii pikk on 😀

Okei uus teema…. Hmmm ma panin esmaspäeval ülesse ühe video kus on Kristin ja Lilian Triin oma padjaklubi tegemas 😀 ma panen selle siia ka et teaksite millest ma räägin 😀

Ma ei usu et ma teile veel täna siia midagi kirjutan 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s