Elas kord väike sipelgas,kes oli väga töökas ja kodu hoidja.Ta elu sihtmärgiks oli luua endale oma kindlus,kus oleks ainult rõõm ja armastus.Kus keegi ei tunneks millegist puudust ja palju ilusaid sipelga lapsi mängimas.Ta imetles igal õhtul selget taevast ning unistas,leida enda teine pool.Ühtäkki kui sipelgas hakkas lahkuma oma salakohast,kus ta unistamas ja tähtedelt palumas käis,märkas eemal liblika ussi.Vaikselt ussikese juurde hiilides,märkas sipelgas et ussike nutab.Sipelgas võttis ennast kokku,ning lähenes ussikese juurde.Vaikselt kuulates ussikese hala sai sipelgas aru et ussikesele on põrnikas väga palju liiga tehtud ja ta palju kannatanud.Ta hakkas ussikest lohutama ning järsku tundis et see ongi see mida ta tähtedelt palunud on.Ussikesel samamoodi oli tekkinud
sümpaatia sipelga vastu.Seepeale sipelgas märgates et ussikesel pole kaa ükskõik tema suhtes,pakkus ussikesele kooselu millele saadi positiivne vastus.Sipelgas võttis ussikese kätele ja hakkas kodu poole minema.Nad vestlesid ja vestlesid ning iga sammuga sipelgas armus ussikesse tugevamini ja tugevamini.Sellest hetkest sipelgas üritas teha ussikest kõige õnnelikumaks kuid mõne aja möödudes kui nad olid koos elanud,hakkas ussikesest muutuma imeilus liblikas.Sipelgas muudkui rõõmustas oma teise poole üle ja tundis igati uhkust.Kuid ussike kellest oli saanud ühtäkki liblikas,muutus peale välimuse ka sisemuselt.Mida sipelgas ei märganud kuna ta armastas liblikat meeletult ja seeläbi oli ka pimestatud.Muutumise tagajärel oli ka liblika maailma vaade muutunud ning tunded sipelga vastu jahtunud,mida sipelgas ei märganud.Ühel hilisel õhtul kui sipelgas oli koju tulnud töölt,ütles liblikas sipelgale et ta armastab lepatriinut ning läheb sipelga juurest ära.Mida liblikas ka järgmine hommiku tegi,jättes sipelga armetult armuvaludesse piinlema.Nüüd riputas ennast sipelgas puulehele,lootes et keegi teda märkab,kes on nõus
teda võtma sellisena nagu ta on. Liblikas aga omakorda lendab õnnelikuna ringi ning ehitades endale õhust losse…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s