Minu õde luges eile mu blogi ja oli nii kurb, et temast olen vähe kirjutanud 😀

Seega ma mäletan oma õde mäletan ma väiksena väga kurjana. Ma arvan et ma võisin teda isegi karta. Kunagi kui ma mingi 3-4 aastane olin viis ta mind Rabahalli ujuma 😀 Ma ei julgenud väga ujuda ja siis ta vist isegi solvus mu peale, aga ma pole kindel. Ma mäletan seda ka, et me kiusasime mu venda 😀 Nüüd ma saan temaga väga hästi läbi kuna mõlemal on puberteet läbi 😀

Siis kui Tallinnas praktikal olin pidi ta mulle suitsu ostma kasiinost ja tal läks selleks mingi 15 minutit kuna ta andmed pandi kirja sest ta oli esimest korda elus kasiinos ja talle pakuti isegi kliendi kaarti 😀

Üks kommentaar “Õdeee….

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s