Käisime täna Tallinnas, et minna kinno vaatama Resident Evil: Afterlife. Film oli üsna hea arvestades seda, et tegu oli neljanda osaga. Mõned absurdsed asjad seal olid, aga see on andestatav. Kogesin täna esimest korda 3D kino mis oli väga mõnud kui prillid oleksid väiksemad.

Muidugi suutsin ma mingi pasa kokku keerata, mis on nii minulik. Kui me Mariga olime Solarises siis ma jamasin Triinu vihmavarjuga mis lõpuks katki läks. Varras jäi minu kätte aga vari kukkus küljest ära. Panin siis kähku tagasi, et Triin seda ei näeks. Kui film läbi sai olin suht pettunud kuna vihma sajas. Kui trolliga Mustamäele jõudsime pidin Triinule muret rääkima, aga ta naeris selle peale. Valgusfoori taga oodates tuli aga suur tuul mis viskas vihmavarju ära nii, et mu käes oli ainult vars. Ment nägi seda ja keegi arvas et see tuleb tagasi meile järgi seega jooksin mina ja Mari mingisse kaubamaja vetsu 😀 Lõpuks siiski meid ei tuldud otsima 😀

2 kommentaari “Hullus….

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s