Olen tagasi Piades pärast metsikut Pärnus käiku. Esinemine oli KATASTROOF Port Artur 2, aga vähemalt ülejäänud aeg oli seal lõbus. Muide ma saan uhkelt öelda, et ma olen mees, kuna seda ütles mulle Silva. Ta oli kääridega endale näppu lõiganud ja mina antsin talle salvräti kui tal seda vaja oli 😀

Igatahes Paidesse sõit on nii masendavalt pikk kuna buss sõitis igast perseaukudest läbi, sõit kestis kokku 1 tund ja 50 minutit. Terve aeg mul kael tegi metsikut valu ja mingi mees täiega laiutas mu kõrval. Bussis oli mega palav kaaaa.

Kristi ja Elari tegid värsket mahla. Õhtu poole tegid vahu sõda niim, et kõik seinad ja põrandad olid koos 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s