Kolm päeva veel ja siis ma lähen Paidesse, kuid nädalavahetustel hakkan kodus käima, sest mul hakkab näitekas edasi toimuma. Ema surub igasuguseid asju peale, mida peaksin Paidesse kaasa võtma, aga ma ei taha mingeid imelikke asju endale. Kõik ei ole kuld mis hiilgab!

Viisin täna vanemad autoga turule ja muidugi ka vanaema kes tuletas mulle meelde, et tal puudub elu kindlustus. Mul pole ka seda ja ma ei lähe talle seda nina alla hõõruma!?!?! Turu peal olime siis koguaeg nühkis vanaema mu ees ja käis NIIIIIII PINDAAAAAA. Siis teised penskarid trügisid sama moodi ja ma tahtsin neile kartuli kotiga virutada, aga suutsin ennast tagasi hoida.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s