Lahkamis palat nr. 4 on meie näidend. Seda teavad kõik mu sõbad! Seda ei tea paljud et me oleme näinud ränka vaeva selle valmis saamise nimel. See nädal me ei teinud ainult reedel näitekat. Mis on kõige haigem, üks mees ja kaks naist võivad ikka tõsiselt ära rikkuda meie hea tuju oma ajuvaba küsimustega. Põhimõtteliselt üks mees tahtis teada mingeid ebavajalikke fakte millega tal poleks mitte midagi teha. Kas on siis vaja esitada küsimused mille vastused sa unustad 10 minutiga ära??

Murphy seadus ei vastanud tõele kui lugeda minu eelmist postitust. Meil tuli näidend väga hästi välja, meil ei tekkinud pause. Mina küll muidugi panin suht segast sest ma ajasin sellist teksti millest ma ise ka aru ei saanud. Hea asi oli selle juures, et publikule meeldis. Neljapäeval selgus karm reaalsus, et Kristin ei sobi väikeste lastega mitte mingit moodi kokku.

Reeeedel oli mul viimane Elektro tehnika tund mida Jüri andis. Mul oli nii hea meel. Muidugi mina, Triin ja Kristin mängisime Monopoly. Kristin oli plussis mis oli meile kõigile šhokk. Triin oli aga miinustes mis ei olnud nii suur shokk. Me mängisime mingi suht kaheksani Monopoly. Muide Triin suutis ennast suht putsi juua väiksest kogusest rummist.

Laupäev hakkas mul näiteringi prooviga 9.30 mis oli NIII VARA!  Ma oleks peaaegu magama jäänud. Kuid proov oli külm. Noorusemaja on ültse viimasel ajal väga külma võitu kui seal aluspükste väel olla. Kui proov oli läbi sain ma Triinuga kokku, et minna isimestelt arvamust veinide kohta. (Mu õde tahab avada Pärnus poe kus hakatakse müüma kvaliteet veine madala hinnaga) Mingeid väga imelikke vastuseid saime. Triin koges tunnet kui teda sõna otseses mõttes blokiti! Õhtul hakkasime jälle Monopoly mängima. Triin oli võlgades. Mina ja Mari tegelesime panga ja võlgadega. Ku Triin ära läks läksin ma tema asemele. Mingi 5 minutiga oli tema 6300,- võlg tagasi teenitud.

Pühapäev oli meil festival kus üks mees nagu eespool mainisin väga mõtetud küsimused. Kui tema küsimuste põhjal näident teha räägiks se sellest, miks madu hammustas meest ja mida ta sellel ajal mõtles, kust ta põgenes, ,miks ta Howardit hammustas, miks tõõtab kaks meest lahkamispalatis ja miks Howardil nii palju pükse jalas on. Me ei võitnud midagi aga Rein Laos kiitis meid palju ja üks naine oli ka väga vaimustatud. Sellele naisele meeldis minu näitlemine millest ma olin nii meelitatud:D

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s