Leitsin ülesse täna oma RETRO monopol mis on aastast 1996. Meil on täielik monopoly sõltuvus.

Igatahes minu monopoly rahatähed on üli suured ja üli suurte numbritega. Nupud on ka kaks mingit kahtlast- üks on rahapada ja teine on mingi nõelumise värk. Monopl on ise inglise keelene mis on nagu haige :S! Ma arva et kui raamatut poleks ei oskaks ma midagi teha seal. Loos ja ühisfondi kaardid on pisikesed ja taga pole neil mingit pilti. Maa kaardid on ka väiksemad kui uuematel.

Kristin üritas täna 10 000 krooniga miinustesse minna aga see tal ei õnnestunud. Me Triinuga kes olid kõige riikamad otsustasime ta arve ära nullida. Mari sai ka vahepeal sitaks raha juurde 😀 Tänane päev möödus Monopoly mängides meil 😀

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s