On taas sõbrapäev/valentinipäev.

Eile käisin Triinu, Mari ja Silveriga väljas. Alguses läksime Mari ja Silveriga Triinu poole aga ennem seda läksime Suure – Jõe Selverisse. Kui me olime selveris oma ostud juba teinud helistas Triin ja ütles et me peame teda ühe asjaga aitama. Kui ma küsisin millega siis ta ütles selle peale et siis kui kohale jõuame siis näeme.

Kohale jõudes andis Triin meile labida ja käskis lumehange sisse tunnel kaevata kuna Eliise tahtis seda. Hakkasime siis seda kaevama ja kaevama kuni jõudsime selle valmis.

Triin tahtis minna pilte tegema kui me jõe äärde jõudsime olime kõik jääs ja otsustasime minna Triinu juurde 6 veebruari video vaatama. See oli päris hull video kuigi mind seal eriti polnud.

Kui meil sai video vaadatud hakkasime tagasi välja minema et need pildid siiski ära teha. Me läksime ühe puu juurde mis oli kaldu vajunud. Kuid mina Triin kukkusime selle puu pealt alla. Kui pildid olid puu peal tehtud nägime ühte lauda mis asub teiselpool jõge. Jah! Me otsustasime minna teis poole jõge. Jõe keskel oli vesine kiht lume all mis ajas junni jahedaks aga poole tunniga saime jõe ületatud ja tegime laua peal pilte.

Kell oli juba seitse saamas ja Triin läks kodu poole tagasi. Ta läks üksi üle jõe. Meie tahtsime buss nr. 2 peale minna. Meie kahjuks buss enam ei sõitnud siis jooksime me ühte teise bussipeatusesse et nr. 7 peale jõuda. Bussis avastasin et kui me Triinuga puu pealt maha kukkusime olin ma enda põlvega muda sisse kukkunud.

createsk8_valentine_eps

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s