Täna kihises ikka eilne elu24 uudis. Näiteringis oli teema püsti. Paljud küsisid miks me video maha võtsime. Minul polnud muud öelda kui Triin käskis maha võtta.

Pettumusi oli palju aga mina pole selles süüdi 😀 Näitekas ise möödus normaalselt. Rõhutan sõna normaalselt kuna eriti hästi ja halvasti mul ei läinud. Tahaks et tekst pähe jääks. Ma tean, et ma pean ise õppima aga ei leia aega selleks 😀

Kui me olime näidendiga alustanud tuli Loorel lause mis algas ”Liigutage ennas…..” ja siis tuli meelde ElMayonesa laul kus oli Liigutage peput, palun liigutage peput ma tahtsin  naerda aga suutsin tagasi hoida ennast 😀 Ma lisan pildi ka Pepu Lillu ja Pepu Krissu suurtest pepudest

IMGP9163

IMGP9153

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s