Eile sain siis kokku kella kahepaiku keskpäeval Triinu ja ta 4 aastase õega. Me suundusime siis jõe äärde suitsule kuna mõlemal meil olid närvid püsti. Liikusime siis majade vajel jõe poole Eliise ehk siis Triinu õde korjas ülesse lille õie millega ta mängis kuni jõudsime jõe äärde.

Jõudsime siis juba jõe äärde kui järsku Triin ütleb naerdes “Eliise ei julge siia tulla” mina ja Triin siis naersime selle üle. Lõpuks kui mina Triin olime jõe ääres istunud tuli ka Eliise meie kõrvale istuma. Meie süütasime siis juba suitse. Tegime siis Triinuga suitsu ja mulisesime niisama Eliise aga samal ajal viskas kive vette. Lõpuks helistas Mari kes teatas et ta tuleb Nr 1 bussiga linna.

Hakkasime siis bussipeatuse poole liikuma natuke oli veel peatuseni kui avastasime et võiks Eliisele Pihlaka marju pakkuda. AQndsin talle siis ühe marja kui ma ta nägu vaatasin siis küsisin “Kas on hea mari?” Eliise noogutas mulle siis Triin tahtis seda marja ka proovida samal ajal kui Triin selle suhu toppis sülitas Eliise välja. Triin hammustas marja katki ja sülitas ka selle välja. Eliise oleks peaaegu nutma hakkanud kuna tal oli vastik maitse suus. Liikusime siis R-Kioski poole et Eliisele nätsu osta. Triin ostis ära kuid kui Eliise selle suhu pani sülitas. Siis oli see  hetk kui buss ette tuli…..

Järgneb…

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s