Mina, Merka ja Triin läksime mingi juuli kuus ratastega sõitma. Hakkasime väntama Tori poole, kuid kui me olime Paikuse lähedal helistas Merkale ta ema ja käskis koju tulla. Nii me siis hakkasime kodu poole minema. Otsustasime minna mööda jõe äärt. Sõitisime siis lääbi kraavide ja võpsikute kuni meile tuli vastu vana saeveski maja.

Merka ja Triin otsustasid sinna sisse minna, mina ei tahtnud sinna minna kuna ma aimasin et seal on keegi. Merka ja Triin kondasid oma 10 minutit kui tulid tagasi nad kutsusid minu sinna et näidata mulle ühte pilti mis pidi Nõukogude Liidu pilt olema. Läksin, nägin ja tulin ära kuna see koht oli tõsiselt creepy.

Mõni minut olin taas aia taga olnud ja mp3 kuulanud kui nad jooksid aiast välja kuna seal oli mingi vanamees kes oli ikka väga kuri. Ta nägi välja nagu oleks ta Einsteini vend. Me siis hakkasime kiirelt ratastega liikuma kuid jõe äärne tee lõppes seal samas ja meil ei jäänud muud üle kui minna ratastega vette kuna samal ajal see mees küsis väga vihase häälega mis me seal tegime.

Olime siis juba omadega jões kui järsku jäi Merka kalavõrku kinni ja siis õnnestus see kuidagi ka Triinul liikusime ikka väga, väga aeglaselt edasi. Kokku liikusime jões umbes 2 tundi.

Loodan et oli põnev Kristjan!

OgAAAPjpt2cDJSKW-y--QcrqYf2O03d4oLEu_7QT_sfa1xPx2X6yG-Oa0Z_vnJma6BN_-5AK2nTCRCWSHO3yZSDTBcUAm1T1UMlxe9-UerFA0sdL-kqePrshxgTw

ogaaaixc-phfvckmxolddq3cporci9whjazugj6shetdfjiuyqg3bkvxgmx6m5iu8hpu0p0ijaxf6frzlqk-h4xbyesam1t1ugobjeoh9148b_hufpbgppos3nsl1

4 kommentaari “Väike rattamatk jões…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s